Chia Shih Pao Hotel

Taibao
Chia Shih Pao Hotel Genel
Chia Shih Pao Hotel Öne Çıkan Resim
Chia Shih Pao Hotel Dış Mekan
Chia Shih Pao Hotel Dış Mekan
Chia Shih Pao Hotel Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Chia Shih Pao Hotel
No.218, Sec. 2, Beigang Rd. , Taibao

Chia Shih Pao Hotel konaklamanızda Taibao bölgesinde, Jia-Le-Fu Turizm Gece Pazarı ile 7,7 km (4,8 mi) ve Xingang Fengtian Sarayı ile 7,8 km (4,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Alishan Ormanı Demir Yolu Garajı Parkı ile 9,5 km (5,9 mil) ve Wenhua Yolu Gece Pazarı ile 9,5 km (5,9 mil) mesafede.

Chia Shih Pao Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

100 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Küvet
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Grand Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küvet
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x