Look Royal Resort

Chiayi City
Look Royal Resort Genel
Look Royal Resort Genel
Look Royal Resort Genel
Look Royal Resort Genel
Look Royal Resort Genel
Image More +50 fotoğraf
Look Royal Resort
No.501, Yushan Rd., West Dist. , Chiayi City

Look Royal Resort misafirlere Chiayi (Batı Bölgesi) bölgesinde, Tayvan Hinoki Müzesi ve Chiayi Art Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gaunziling Sıcak Kaplıcaları ile 15 mi (24,2 km) ve Wenhua Yolu Gece Pazarı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

244 odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LCD televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu, karaoke ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x