Chez Le Sourire

Giffoni sei Casali
Chez Le Sourire Genel
Chez Le Sourire Genel
Chez Le Sourire Öne Çıkan Resim
Chez Le Sourire Dış Mekan
Chez Le Sourire Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Chez Le Sourire
Via Serroni, 115 , Giffoni sei Casali

Chez Le Sourire misafirlere Giffoni sei Casali bölgesinde, havaalanı yakınında ve San Francesco Kilisesi ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan küçük otel Salerno Limanı ile 16,2 mi (26,1 km) ve Ss. Annunziata ve S.Giorgio Kilisesi ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Acqua Gourmet yemek servisi için ideal, bu küçük otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

11 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Junior Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x