aCasaMia Wine Resort - Borgo Salella

San Cipriano Picentino
aCasaMia Wine Resort - Borgo Salella Genel
aCasaMia Wine Resort - Borgo Salella Genel
aCasaMia Wine Resort - Borgo Salella Genel
aCasaMia Wine Resort - Borgo Salella Genel
aCasaMia Wine Resort - Borgo Salella Genel
Image More +81 fotoğraf
aCasaMia Wine Resort - Borgo Salella
Via Generale Vittorio Amato 6 Localita Salella , San Cipriano Picentino

San Cipriano Picentino bölgesindeki aCasaMia Wine Resort - Borgo Salella misafirlere bölge parkında, San Francesco Kilisesi ve Ss. Annunziata ve S.Giorgio Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Salerno Limanı ile 11,5 mi (18,5 km) ve Eurotex Casino Online ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için aCasaMia Ristorante ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Oda ve kahvaltı sunan otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda, Manzaralı
Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Room
Junior Süit, Manzaralı
Room
Süit, Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x