Chez Jeanne Chambre d'Hôte

Analamanga, Talatamaty
Chez Jeanne Chambre d'Hôte Genel
Chez Jeanne Chambre d'Hôte Genel
Chez Jeanne Chambre d'Hôte Genel
Chez Jeanne Chambre d'Hôte Öne Çıkan Resim
Chez Jeanne Chambre d'Hôte Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Chez Jeanne Chambre d'Hôte
LOT 9 M TALATAMATY ROUTE DE MAJUNGA Analamanga, Talatamaty

Antananarivo bölgesindeki Chez Jeanne Chambre d'Hôte konaklamanızda, Avance Center ile 7,8 mi (12,6 km) ve Bağımsızlık Meydanı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Is'Art Galerie ile 8,2 mi (13,2 km) ve Analakely Market ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Yemek servisi için La terrasse ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

33 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x