71 on Albert

Port Elizabeth
71 on Albert Genel
71 on Albert Öne Çıkan Resim
71 on Albert Dış Mekan
71 on Albert Dış Mekan
71 on Albert Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
71 on Albert
71 Albert Road , Port Elizabeth

71 on Albert konaklamanızda Port Elizabeth merkezinde, St. George Kriket Sahası ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Port Elizabeth Belediye Sarayı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon King's Beach (Kral Plajı) ile 4,7 km (2,9 mil) ve Walmer Park Alışveriş Merkezi ile 4,8 km (3 mil) mesafede.

Restoranda 71 on Albert misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x