Cherry Garden City Spa Hotel

Ereğli, Konya
Cherry Garden City Spa Hotel Genel
Cherry Garden City Spa Hotel Genel
Cherry Garden City Spa Hotel Genel
Cherry Garden City Spa Hotel Genel
Cherry Garden City Spa Hotel Genel
Image More +19 fotoğraf
Cherry Garden City Spa Hotel
Belceağaç, İvriz Cd. No:5, 42310 Ereğli/Konya Ereğli, Konya

Cherry Garden City Spa Hotel, 91 odalı geniş kapasitesiyle 2012 senesinden beri kaliteli ve konforlu bir tatil geçirmeniz için Konya'nın Ereğli ilçesinde hizmet veriyor. Otelin bütün odalarında standart olarak banyo, balkon, mini bar, klima, emanet kasası, televizyon, telefon ve kablosuz internet bağlantısı hizmetinden yararlanabilmeniz için bir modem bulunuyor. 

Otelde uluslararası gıda kalite standartlarına uygun titizlikle hazırlanmış balık-ızgara yemekleri yiyebileceğiniz bir restoran var. Restoranda yiyeceğiniz alanında uzmanlaşmış aşçılar tarafından hazırlanan Akdeniz mutfağı ve dünya mutfaklarının en seçkin deniz ürünleri ve mezelerinin tadı damağınızda kalacak. Sağlıklı yaşam merkezinde profesyonel personellerden alacağınız sauna, hamam, spa ve masaj hizmetleri sayesinde tatilinizi tazelenmiş olarak bitireceksiniz. Tatilinizi yaparken sağlıklı yaşamdan uzaklaşmak ve sporunuzu ihmal etmek istemiyorsanız Cherry Garden City Spa Hotel'in büyük fitness salonu ve kapalı yüzme havuzu tam size göre. Geniş bir toplantı ve düğün salonlarına sahip olan oteli, iş seyahatleriniz ve dostlarınızla bir arada olmak isteyeceğiniz özel günleriniz için de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

Konya'nın merkezine 180 kilometre, Ereğli'nin merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan otelin arabalarınızı güvenle park edebileceğiniz bir otoparkı da var. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x