CheRiedel

Azillanet
CheRiedel Dış Mekan
CheRiedel Dış Mekan
CheRiedel Dış Mekan
CheRiedel Dış Mekan
CheRiedel İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
CheRiedel
3 Rue Longue , Azillanet

CheRiedel misafirlere Azillanet bölgesinde, havaalanı yakınında ve Dolmen des Fades ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Parc Naturel Regional du Haut Languedoc ile 2,5 mi (4 km) ve Les Gorges du Brian ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

CheRiedel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x