Château de Siran

Languedoc-roussillon, Siran
Château de Siran Genel
Château de Siran Öne Çıkan Resim
Château de Siran Dış Mekan
Château de Siran Dış Mekan
Château de Siran Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Château de Siran
Avenue du Chateau Languedoc-roussillon, Siran

Château de Siran misafirlere Siran bölgesinde, bölge parkında, Abbaye Saint Guilhem Le Desert yakınında ve Dolmen des Fades ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chapelle de Centeilles ile 1,4 mi (2,3 km) ve Chateau Guery ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 80-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x