Cheeva Dee Hotel

Kuzey Tayland, Sri Phum
Cheeva Dee Hotel Genel
Cheeva Dee Hotel Genel
Cheeva Dee Hotel Genel
Cheeva Dee Hotel Genel
Cheeva Dee Hotel Genel
Image More +59 fotoğraf
Cheeva Dee Hotel
9 Soi 9 Rachamanka Rd, Prasing, Muang Kuzey Tayland, Sri Phum

Cheeva Dee Hotel konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Wat Phra Singh yakınında ve Chiang Mai Üniversitesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Chiang Mai City Sanat & Kültür Merkezi ile 1 km ve Wat Chiang Man ile 1,6 km mesafede.

Cheeva Dee Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room - No window
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe with Balcony
Room
Junior Suite
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x