Chateau De Trybze

Abuja
Chateau De Trybze Genel
Chateau De Trybze Öne Çıkan Resim
Chateau De Trybze Dış Mekan
Chateau De Trybze Kahvaltı
Chateau De Trybze Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
Chateau De Trybze
51 Suez Crescent Zone 4 , Abuja

Abuja bölgesindeki Chateau De Trybze konaklamanızda, Central Bank of Nigeria ve Ulusal Nijerya Camisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Millennium Parkı ile 1,9 mi (3 km) ve Federal Secretariat Binası ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Standard Oda
Room
Classic Oda
Room
Executive Oda (2)
Room
Presidential Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x