Château de Peyralade

Fenouilledes, Saint-Paul-de-Fenouillet
Château de Peyralade Öne Çıkan Resim
Château de Peyralade Dış Mekan
Château de Peyralade Kahvaltı
Château de Peyralade Yerinde Yemek
Château de Peyralade Banyo Özellikleri
Image More +10 fotoğraf
Château de Peyralade
Peyralade Fenouilledes, Saint-Paul-de-Fenouillet

Saint-Paul-de-Fenouillet bölgesindeki Château de Peyralade misafirlere kırsal bölgede, Oxygen Aventure ve Le Cellier ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Gorges de Galamus ile 5,2 mi (8,4 km) ve Ermitage de St-Antoine ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı XV misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x