Chambres d'hotes L'Amandier

Fenouilledes, Maury
Chambres d'hotes L'Amandier Genel
Chambres d'hotes L'Amandier Genel
Chambres d'hotes L'Amandier Öne Çıkan Resim
Chambres d'hotes L'Amandier Dış Mekan
Chambres d'hotes L'Amandier İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Chambres d'hotes L'Amandier
138 Avenue Jean Jaurès Fenouilledes, Maury

Chambres d'hotes L'Amandier konaklamanızda Maury bölgesinde, Mas Amiel Şaraphanesi ile 7,2 km (4,5 mi) ve Chateau de Queribus ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gorges de Galamus ile 11,7 km (7,3 mil) ve Ermitage de St-Antoine ile 12 km (7,4 mil) mesafede.

Table d'Hôtes, Chambres d'hotes L'Amandier misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Azur)
Oda
Oda (Tropique)
Family
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak (Grenache)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x