Chateau de Fleurville

Burgonya, Fleurville
Chateau de Fleurville Genel
Chateau de Fleurville Genel
Chateau de Fleurville Genel
Chateau de Fleurville Öne Çıkan Resim
Chateau de Fleurville Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Chateau de Fleurville
Rue du Glamont Burgonya, Fleurville

Chateau de Fleurville misafirlere Fleurville bölgesinde, golf sahasına yakın, Cave de Vire Şaraphanesi ve Mâcon-La Salle Golf 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel SCITE Plaisance Marinası ile 3,2 mi (5,2 km) ve Chintreuil Müzesi ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Le Chateau de Fleurville restoranı Fransız mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık tenis kortu, sauna ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Teras
Apart
Apart Daire
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit (Baldaquin)
Room
Junior Süit (PRM Terrase)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x