Carrion Cuisine Hôtel & Spa

Maconnais, Vire
Carrion Cuisine Hôtel & Spa Genel
Carrion Cuisine Hôtel & Spa Öne Çıkan Resim
Carrion Cuisine Hôtel & Spa Dış Mekan
Carrion Cuisine Hôtel & Spa Dış Mekan
Carrion Cuisine Hôtel & Spa Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Carrion Cuisine Hôtel & Spa
Place André Lagrange Maconnais, Vire

Vire bölgesindeki Carrion Cuisine Hôtel & Spa misafirlere Cave de Vire Şaraphanesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve SCITE Plaisance Marinası ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Macon la Salle golf Sahası ile 7,1 km ve Pont-de-Vaux Buz Pateni Pisti ile 10,3 km mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Le Relais De Montmatre misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Üzüm Asması Manzaralı
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Süit
Family
Family Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x