Charming Villa GOLF & BEACH

Sintra-cascais Natural Park, Quinta da Marinha
Charming Villa GOLF & BEACH Öne Çıkan Resim
Charming Villa GOLF & BEACH Dış Mekan
Charming Villa GOLF & BEACH Dış Mekan
Charming Villa GOLF & BEACH Dış Mekan
Charming Villa GOLF & BEACH Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Charming Villa GOLF & BEACH
Rua das Palmeiras, 139 Quinta da Marinha Sintra-cascais Natural Park, Quinta da Marinha

Bu villa misafirlere Cascais (Quinta da Marinha) bölgesinde, Quinta Da Marinha Golf Sahası yakınında ve Oitavos Kum Tepeleri Golf Sahası ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Guincho Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Cascais Plajı ile 3,1 mi (5,1 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Klimalı bu villada mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve çamaşır makinesi sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilirsiniz.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık tenis kortu, spor salonu ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x