Charm Airport

Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria
Charm Airport Öne Çıkan Resim
Charm Airport Dış Mekan
Charm Airport İç Mekan
Charm Airport İç Mekan
Charm Airport İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Charm Airport
Via Ravagnese Superiore 259 Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria

Charm Airport misafirlere Reggio Calabria bölgesinde, havaalanı yakınında ve Stadio Oreste Granillo ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 12,4 mi (20 km) ve Messina Boğazı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x