Charlottehaven

Kuzey Kopenhag, Kopenhag
Charlottehaven Genel
Charlottehaven Genel
Charlottehaven Genel
Charlottehaven Dış Mekan
Charlottehaven Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Charlottehaven
Hjørringgade 12 C Kuzey Kopenhag, Kopenhag

Charlottehaven misafirlere Kopenhag (Osterbro) bölgesinde, Tivoli Bahçeleri ve Svanemølle Strand ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nyhavn ile 2,7 mi (4,3 km) ve Küçük Deniz Kızı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

The Café restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 81 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 43-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Tower
Tower Family 2-Bedroom
Tower
Tower Deluxe Apartment, 1 King Bed, Non Smoking, City View
Tower
Tower Deluxe Apartment, 1 King Bed, Non Smoking, Harbor View
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Tower Deluxe Apartment, 1 King Bed, Non Smoking, Courtyard View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x