Channel View Lodge

Highveld Ridge, Kempton Park
Channel View Lodge Öne Çıkan Resim
Channel View Lodge Dış Mekan
Channel View Lodge Dış Mekan
Channel View Lodge Dış Mekan
Channel View Lodge Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Channel View Lodge
7 Heide Road Highveld Ridge, Kempton Park

Channel View Lodge misafirlere Kempton Park bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Arwyp Medical Centre ve Festival Mall 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kempton Park Golf Club ile 1,9 mi (3,1 km) ve International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 15 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde, 1 kat olan 1 bina var ve misafirler için sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x