Changchun Ramada Hotel

Changchun
Changchun Ramada Hotel Genel
Changchun Ramada Hotel Genel
Changchun Ramada Hotel Öne Çıkan Resim
Changchun Ramada Hotel Yerinde Yemek
Changchun Ramada Hotel Banyo Tipleri
Image More +14 fotoğraf
Changchun Ramada Hotel
No.3158 Ziyou Road, Nanguan District , Changchun

Changchun Ramada Hotel misafirlere Changchun (Nanguan) bölgesinde, Changchun City Stadyumu ve Changchun Wuhuan Gymnasium ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Zoological and Botanical Garden of Changchun ile 1 mi (1,6 km) ve Northeast Normal University ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 292 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
City
City Oda
Room
Executive Oda
Room
Classic Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x