KAIDA Resort & Residences

Nong Kwai
KAIDA Resort & Residences Genel
KAIDA Resort & Residences Genel
KAIDA Resort & Residences Genel
KAIDA Resort & Residences Genel
KAIDA Resort & Residences Genel
Image More +56 fotoğraf
KAIDA Resort & Residences
179 Moo 4, Nong Khwai , Nong Kwai

KAIDA Resort & Residences misafirlere Hang Dong bölgesinde, havaalanı yakınında, Intharawat Budist Tapınağı ve Chiang Mai Gece Safarisi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Chiang Mai Üniversitesi ile 6,9 mi (11,1 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

KAIDA Resort & Residences misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Tepe Manzaralı
Premier
Premier Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x