Chambres & Roul'Hotes De La Rance

Saint-Jouan-des-Guerets
Chambres & Roul'Hotes De La Rance Öne Çıkan Resim
Chambres & Roul'Hotes De La Rance Dış Mekan
Chambres & Roul'Hotes De La Rance Dış Mekan
Chambres & Roul'Hotes De La Rance Dış Mekan
Chambres & Roul'Hotes De La Rance Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Chambres & Roul'Hotes De La Rance
Chemin Des Rues, La Porte , Saint-Jouan-des-Guerets

Saint-Jouan-des-Guerets bölgesindeki Chambres & Roul'Hotes De La Rance misafirlere kırsal bölgede, Grand Aquarium ve Rance Gelgit Elektrik Santrali ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Saint-Malo Feribot İskelesi ile 5,2 mi (8,4 km) ve St. Malo Plajı ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Table D'Hôtes, Chambres & Roul'Hotes De La Rance misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (RoulHotes)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x