Chambres d'hôtes du Manoir de Blanche Roche

Saint-Jouan-des-Guerets
Chambres d'hôtes du Manoir de Blanche Roche Genel
Chambres d'hôtes du Manoir de Blanche Roche Öne Çıkan Resim
Chambres d'hôtes du Manoir de Blanche Roche Dış Mekan
Chambres d'hôtes du Manoir de Blanche Roche Dış Mekan
Chambres d'hôtes du Manoir de Blanche Roche Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Chambres d'hôtes du Manoir de Blanche Roche
Manoir de Blanche Roche Impasse du Manoir , Saint-Jouan-des-Guerets

Saint-Jouan-des-Guerets bölgesindeki Chambres d'hôtes du Manoir de Blanche Roche konaklamanızda Grand Aquarium ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Plage du Rosais ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Saint-Malo Feribot İskelesi ile 4,6 mi (7,4 km) ve St. Malo Plajı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Chambres d'hôtes du Manoir de Blanche Roche misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x