Chambres d'hôtes Le Moulin d'ô

Carcassonne Semti, Pezens
Chambres d'hôtes Le Moulin d'ô Genel
Chambres d'hôtes Le Moulin d'ô Öne Çıkan Resim
Chambres d'hôtes Le Moulin d'ô Dış Mekan
Chambres d'hôtes Le Moulin d'ô Dış Mekan
Chambres d'hôtes Le Moulin d'ô Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Chambres d'hôtes Le Moulin d'ô
1 Rue Alphonse Daudet Carcassonne Semti, Pezens

Pezens bölgesindeki Chambres d'hôtes Le Moulin d'ô misafirlere kırsal bölgede, Canal du Midi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Écluse d'Herminis ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Musee du blason - vitrail ile 5,2 mi (8,4 km) ve Saint-André Kilisesi ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Table d'hotes, Chambres d'hôtes Le Moulin d'ô misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x