B&B Le Clos des Troubadours

Carcassonne Semti, Pennautier
B&B Le Clos des Troubadours Genel
B&B Le Clos des Troubadours Genel
B&B Le Clos des Troubadours Genel
B&B Le Clos des Troubadours Genel
B&B Le Clos des Troubadours Genel
Image More +36 fotoğraf
B&B Le Clos des Troubadours
Voie Le Liet-Pennautier Carcassonne Semti, Pennautier

B&B Le Clos des Troubadours konaklamanızda Pennautier bölgesinde, Carcassonne Golf ile 12,1 km (7,5 mi) ve Carcassonne Pont-Neuf Köprüsü ile 13,1 km (8,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Chateau Comtal ile 13,2 km (8,2 mil) ve Porte Narbonnaise ile 13,2 km (8,2 mil) mesafede.

B&B Le Clos des Troubadours misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x