Chambre d'Hote A Sulana

Valle-de-Campoloro
Chambre d'Hote A Sulana Öne Çıkan Resim
Chambre d'Hote A Sulana Dış Mekan
Chambre d'Hote A Sulana Dış Mekan
Chambre d'Hote A Sulana Dış Mekan
Chambre d'Hote A Sulana Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Chambre d'Hote A Sulana
Résidence La Chappelle , Valle-de-Campoloro

Valle-de-Campoloro bölgesindeki Chambre d'Hote A Sulana konaklamanızda, Santa Christina Kilisesi ve Cervione Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Corsica Plajları ile 2,2 mi (3,5 km) ve L'Ucelluline Şelalesi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda Chambre d'Hote A Sulana misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Castagniccia)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Nuciola)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x