Hotel Restaurant San Lucianu

San-Nicolao
Hotel Restaurant San Lucianu Genel
Hotel Restaurant San Lucianu Genel
Hotel Restaurant San Lucianu Genel
Hotel Restaurant San Lucianu Genel
Hotel Restaurant San Lucianu Genel
Image More +36 fotoğraf
Hotel Restaurant San Lucianu
Moriani Plage , San-Nicolao

Hotel Restaurant San Lucianu misafirlere San-Nicolao bölgesinde, plajda, Mare a Mare Nord ve Corsica Plajları 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel San Nicolao Kilisesi ile 3,6 mi (5,8 km) ve Santa Christina Kilisesi ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

.Restaurant, Hotel Restaurant San Lucianu misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 95 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Açık tenis kortları ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x