Chalet Laura Lodge Hotel

Trentino Ski West, Italian Alps
Chalet Laura Lodge Hotel Öne Çıkan Resim
Chalet Laura Lodge Hotel Dış Mekan
Chalet Laura Lodge Hotel Dış Mekan
Chalet Laura Lodge Hotel Dış Mekan
Chalet Laura Lodge Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Chalet Laura Lodge Hotel
Via Pradalago 21 Madonna di Campiglio Trentino Ski West, Italian Alps

Chalet Laura Lodge Hotel misafirlere Pinzolo bölgesinde, dağda, Skirama Dolomiti Adamello Brenta ve Parco Naturale Adamello Brenta yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Madonna di Campiglio Kayak Merkezi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Sole Vadisi ile 20,6 mi (33,2 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Junior Süit (Superior)
Room
Superior Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x