Chalet Belmont Hotel

Güney İsviçre, Flims Waldhaus
Chalet Belmont Hotel Genel
Chalet Belmont Hotel Genel
Chalet Belmont Hotel Genel
Chalet Belmont Hotel Dış Mekan
Chalet Belmont Hotel Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Chalet Belmont Hotel
Via dil Parc 3 Güney İsviçre, Flims Waldhaus

Chalet Belmont Hotel misafirlere Flims bölgesinde, golf sahasına yakın, Flims Ski Resort ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Laax Kayak Alanı ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Flims Laax Falera Kayak Merkezi ile 2,5 mi (4 km) ve Cauma Gölü ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için The Grand ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 odada ısıtmalı zemin ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra 2 açık yüzme havuzu ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Flims bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4499 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. (ücretli) otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Chalet)
Room
Dağ Evi (Chalet)
Room
Junior Süit (Chalet)
Room
Süit (Chalet Maisonette)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x