Chablé Maroma

Yucatan Yarımadası, Maroma
Chablé Maroma Genel
Chablé Maroma Genel
Chablé Maroma Öne Çıkan Resim
Chablé Maroma Dış Mekan
Chablé Maroma Dış Mekan
Image More +161 fotoğraf
Chablé Maroma
Carretera Federal Cancún - Tulum Km. 51 Punta Maroma Yucatan Yarımadası, Maroma

Chablé Maroma misafirlere Playa del Carmen bölgesinde, plajda, Maroma Plajı ve Virgen Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Quinta Avenida ile 10,4 mi (16,7 km) ve Playa del Carmen Main Beach ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

BU´UL yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve Akıllı televizyonlar olan 70 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz bitişik şaraphane ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Stand Alone)
Villa,
Villa, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Presidential Villa, 3 Yatak Odası
Room
Villa (Serenity)
Room
Presidential Villa, 3 Yatak Odası (Grand)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x