Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows

Güney Tayland, Ko Lanta
Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows Genel
Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows Genel
Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows Genel
Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows Öne Çıkan Resim
Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows Dış Mekan
Image More +200 fotoğraf
Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows
20 Moo 3, Saladan Güney Tayland, Ko Lanta

Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Klong Dao Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kawkwang Plajı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Long Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Sala Dan Community Okulu ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için The Picasso Restaurant restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 27 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe for 3
Design
Design Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Grand Oda
Room
Deluxe for 2
Room
Family Oda
Room
Beachfront
Room
Superior Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x