Centro Yas Island

Abu Dabi
Centro Yas Island Genel
Centro Yas Island Genel
Centro Yas Island Genel
Centro Yas Island Genel
Centro Yas Island Genel
Image More +49 fotoğraf
Centro Yas Island
Yas Leisure Drive Golf Plaza, Yas Island , Abu Dabi

Abu Dabi bölgesindeki Centro Yas Island misafirlere Yas Marina ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Yas Su Dünyası ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Yas Alışveriş Merkezi ile 5,2 km (3,3 mi) ve Ferrari Dünyası ile 7,5 km (4,7 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için C.Taste ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 259 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Abu Dabi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 549 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Köşe
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı, Köşe
Classic
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Classic
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x