Centro Vacanze Cugnana Verde

Eastern Sardinia, Cugnana Verde
Centro Vacanze Cugnana Verde Genel
Centro Vacanze Cugnana Verde Öne Çıkan Resim
Centro Vacanze Cugnana Verde Dış Mekan
Centro Vacanze Cugnana Verde Dış Mekan
Centro Vacanze Cugnana Verde Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Centro Vacanze Cugnana Verde
Cugnana Verde Eastern Sardinia, Cugnana Verde

Centro Vacanze Cugnana Verde misafirlere Olbia bölgesinde, golf sahasına yakın ve Rena Bianca Plajı ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu küçük otel Olbia Limanı ile 9 mi (14,4 km) ve La Marinella Plajı ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 150 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlere buzdolabı ve çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Trilo)
Stüdyo
Stüdyo (2 Adults)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Bilo)
Room
Stüdyo (4 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x