Residence Rena Bianca

Eastern Sardinia, Cugnana Verde
Residence Rena Bianca Genel
Residence Rena Bianca Genel
Residence Rena Bianca Genel
Residence Rena Bianca Öne Çıkan Resim
Residence Rena Bianca Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Residence Rena Bianca
Via Località Cugnana Verde 46 Eastern Sardinia, Cugnana Verde

Olbia bölgesindeki Residence Rena Bianca konaklamanızda, Portisco Marina ve Rena Bianca Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu daire Olbia Limanı ile 8,9 mi (14,3 km) ve La Marinella Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Residence Rena Bianca misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu dairede misafilere bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Stüdyo
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x