Central Hotel Boutique

Kuzey Meksika, Chihuahua
Central Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Central Hotel Boutique Dış Mekan
Central Hotel Boutique Dış Mekan
Central Hotel Boutique Kahvaltı
Central Hotel Boutique Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Central Hotel Boutique
Victoria 202, Centro Kuzey Meksika, Chihuahua

Central Hotel Boutique konaklamanızda, Chihuahua merkezinde, Chihuahua Katedrali ve Plaza de Armas meydanı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Colonial Tiyatrosu ile 0,8 km ve Hükümet Sarayı ile 0,9 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

11 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x