Central Blanche Residence

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Central Blanche Residence Genel
Central Blanche Residence Genel
Central Blanche Residence Genel
Central Blanche Residence Genel
Central Blanche Residence Öne Çıkan Resim
Image More +81 fotoğraf
Central Blanche Residence
Sangkat Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Central Blanche Residence konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Angkor Night Market ve Eski Pazar Bölgesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,4 km ve Kraliyet Bahçesi ile 1,8 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LCD televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca otobüs durağı servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Kullanımı, Havuz Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Kullanımı, Havuz Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x