Celestial Kefalonia

Kefalonia
Celestial Kefalonia Öne Çıkan Resim
Celestial Kefalonia Dış Mekan
Celestial Kefalonia Dış Mekan
Celestial Kefalonia Dış Mekan
Celestial Kefalonia Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Celestial Kefalonia
Trapezaki Beach , Kefalonia

Kefalonia bölgesindeki Celestial Kefalonia misafirlere Trapezaki Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Agios Thomas Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lourdas Plajı ile 4,6 km ve Avithos Plajı ile 11,8 km mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Manzaralı (Cozy Pool)
Junior
Junior Stüdyo Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı (Cozy Pool)
Honeymoon
Honeymoon Stüdyo Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı (Cozy Pool)
Special
Special Offer - Junior Suite (Cozy Private Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x