Cavo D'Oro Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kavos
Cavo D'Oro Apartments Öne Çıkan Resim
Cavo D'Oro Apartments Dış Mekan
Cavo D'Oro Apartments Dış Mekan
Cavo D'Oro Apartments Dış Mekan
Cavo D'Oro Apartments Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Cavo D'Oro Apartments
Beach Front Kavos Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kavos

Cavo D'Oro Apartments misafirlere Korfu bölgesinde, plajda, Kavos Plajı ve Ionian Sea yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Igoumenitsa İskelesi ile 15,8 mi (25,4 km) ve Lake Tsilaria ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda Cavo D'Oro Apartments misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, Ek Bina
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Ek Bina
Stüdyo
Stüdyo (for 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x