Castro Beach Hotel

Maleme
Castro Beach Hotel Genel
Castro Beach Hotel Genel
Castro Beach Hotel Genel
Castro Beach Hotel Genel
Castro Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +77 fotoğraf
Castro Beach Hotel
Maleme , Maleme

Castro Beach Hotel misafirlere Platanias bölgesinde, plajda, Máleme Beach yakınında ve Platanias Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Agia Marinası Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) ve Eski Venedik Limanı ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Main Restaurant, Castro Beach Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Gece kulübü, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Room
Stüdyo
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x