Castelo do Mar

Morrumbene
Castelo do Mar Genel
Castelo do Mar Genel
Castelo do Mar Genel
Castelo do Mar Genel
Castelo do Mar Genel
Image More +32 fotoğraf
Castelo do Mar
Linga Linga beach , Morrumbene

Morrumbene ziyaretinizde Castelo do Mar, deniz kıyısında ve Barra Plajı ve New Mosque bölgesinde sizi bekliyor. Bu plaj olan otel Old Mosque ve İnhambane Müzesi ile aynı bölgededir.

Portekiz mutfağı alanında uzman olan Portuguese Restaurant yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için 22 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Ev, 4 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x