Eclectic Beach Retreat

Inhambane
Eclectic Beach Retreat Öne Çıkan Resim
Eclectic Beach Retreat Dış Mekan
Eclectic Beach Retreat Kahvaltı
Eclectic Beach Retreat Yerinde Yemek
Eclectic Beach Retreat Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Eclectic Beach Retreat
Sia Sente Estate Praia da Barra , Inhambane

Eclectic Beach Retreat misafirlere Inhambane bölgesinde, plajda ve Barra Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Tofo Plajı ile 10,3 mi (16,6 km) ve Kahramanlar Meydanı ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Executive
Executive Süit
Room
Standard Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x