Castaway Resort Koh Lipe

Güney Tayland, Satun
Castaway Resort Koh Lipe Genel
Castaway Resort Koh Lipe Genel
Castaway Resort Koh Lipe Genel
Castaway Resort Koh Lipe Genel
Castaway Resort Koh Lipe Genel
Image More +128 fotoğraf
Castaway Resort Koh Lipe
278 Moo 7, T. Koh Sarai Güney Tayland, Satun

Castaway Resort Koh Lipe misafirlere Satun bölgesinde, plajda, Gün Doğumu Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Koh Lipe Gezinti Caddesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ko Lipe Pattaya Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Mutlu Tesadüf Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Castaway Restaurant ideal, a denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 66 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Big
Big Beach Front Breezy
Big
Big Garden View Breezy
Garden
Garden View House
Room
Beach Front Breezy
Room
Sea View Breezy
Room
Big Sea View Breezy
Room
Garden View Breezy
Room
Comfy Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x