Anda Resort Koh Lipe

Güney Tayland, Satun
Anda Resort Koh Lipe Genel
Anda Resort Koh Lipe Öne Çıkan Resim
Anda Resort Koh Lipe Dış Mekan
Anda Resort Koh Lipe Dış Mekan
Anda Resort Koh Lipe Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Anda Resort Koh Lipe
Moo 7, Koh Sarai Tumbon Muang Güney Tayland, Satun

Anda Resort Koh Lipe misafirlere Satun bölgesinde, plajda, Gün Doğumu Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ko Lipe Pattaya Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Koh Lipe Gezinti Caddesi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Mutlu Tesadüf Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Beachfront Villas
Deluxe
Deluxe Sea View Upper Room
Superior
Superior Room with Balcony
Room
Standard Ground Floor
Room
Superior Villa
Room
Deluxe Thai Pool View
Room
Thai Hill Side
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x