Casas da Avenida e do Pico

Madeira Adası, Machico
Casas da Avenida e do Pico Genel
Casas da Avenida e do Pico Öne Çıkan Resim
Casas da Avenida e do Pico Dış Mekan
Casas da Avenida e do Pico Dış Mekan
Casas da Avenida e do Pico Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Casas da Avenida e do Pico
Caminho do Larano 11 Madeira Adası, Machico

Casas da Avenida e do Pico misafirlere Machico merkezinde, Machico Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Santa Cruz Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Madeira Botanik Bahçesi ile 13 mi (20,9 km) ve CR7 Müzesi ile 17,3 mi (27,9 km) mesafede.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 44-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Comfort Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x