Casa da Graça by Analodges

Madeira Adası, Machico
Casa da Graça by Analodges Öne Çıkan Resim
Casa da Graça by Analodges İç Mekan
Casa da Graça by Analodges Oda Manzaraları
Casa da Graça by Analodges Oda Manzaraları
Casa da Graça by Analodges Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Casa da Graça by Analodges
Caminho da Quinta da Palmeira 13 Madeira Adası, Machico

Machico bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, Machico Beach ve Balina Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı tatil evi Madeira Botanik Bahçesi ile 12,9 mi (20,7 km) ve CR7 Müzesi ile 17,2 mi (27,7 km) mesafede.

Klimalı bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilirsiniz.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 4 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x