Casale Racalmare

Sicilya Güney Sahili, Grotte
Casale Racalmare Öne Çıkan Resim
Casale Racalmare Dış Mekan
Casale Racalmare Oda Düzeni
Casale Racalmare Oda Düzeni
Casale Racalmare Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Casale Racalmare
Contrada Falce, Racalmare Sicilya Güney Sahili, Grotte

Grotte bölgesindeki Casale Racalmare konaklamanızda, Tapınaklar Vadisi ile 11,9 mi (19,1 km) ve San Leone Plajı ile 14,7 mi (23,6 km) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Macalube Doğa Rezervi ile 6,8 mi (11 km) ve Campobello di Licata ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Casale Racalmare misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

3 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x