Casale della Certosa

Roma
Casale della Certosa Genel
Casale della Certosa Genel
Casale della Certosa Genel
Casale della Certosa Genel
Casale della Certosa Genel
Image More +41 fotoğraf
Casale della Certosa
Via di Pietrelcina, 6/8 , Roma

Roma bölgesindeki Casale della Certosa misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Castelgandolfo Country Club ve Castelli Romani Bölge Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Circus Maximus ile 14,9 mi (24 km) ve Castel Gandolfo Papa Sarayı ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı seven misafirler için La Certosa ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Junior
Junior Stüdyo Süit
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Senior Stüdyo Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Park Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x