Casagrande Hotel Boutique

Região Dos Lagos, Búzios
Casagrande Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Casagrande Hotel Boutique Dış Mekan
Casagrande Hotel Boutique Dış Mekan
Casagrande Hotel Boutique Dış Mekan
Casagrande Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Casagrande Hotel Boutique
Rua 8 - Quadra B - Lote 18 Praia Joao Fernandes Região Dos Lagos, Búzios

Casagrande Hotel Boutique misafirlere Buzios (Joao Fernandes) bölgesinde, Joao Fernandes Plajı yakınında ve Joao Fernandinho Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rua das Pedras ile 2,3 mi (3,7 km) ve Unamar Plajı ile 17,9 mi (28,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Honeymoon Süit
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x