Bliss Hotéis João Fernandes

Região Dos Lagos, Búzios
Bliss Hotéis João Fernandes Genel
Bliss Hotéis João Fernandes Öne Çıkan Resim
Bliss Hotéis João Fernandes Dış Mekan
Bliss Hotéis João Fernandes Dış Mekan
Bliss Hotéis João Fernandes Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Bliss Hotéis João Fernandes
Rua Joao Fernandes, Casa 11 Joao Fernandes Região Dos Lagos, Búzios

Bliss Hotéis João Fernandes misafirlere Buzios (Joao Fernandes) bölgesinde, Joao Fernandes Plajı yakınında ve Joao Fernandinho Plajı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Rua das Pedras ile 2,2 mi (3,6 km) ve Unamar Plajı ile 17,8 mi (28,6 km) mesafede.

Bliss Hotéis João Fernandes misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 15 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x