Casablanca Marriott Hotel

Grand Casablanca (bölge), Kazablanka
Casablanca Marriott Hotel Genel
Casablanca Marriott Hotel Genel
Casablanca Marriott Hotel Genel
Casablanca Marriott Hotel Genel
Casablanca Marriott Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +16 fotoğraf
Casablanca Marriott Hotel
100 Avenue des FAR Grand Casablanca (bölge), Kazablanka

Casablanca Marriott Hotel misafirlere Kazablanka merkezinde, Ecole Assimil-Formation ve Sidi Belyout Kültür Kompleksi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel II. Hasan Camisi ile 1,9 mi (3 km) ve Ain Diab Plajı ile 5,4 mi (8,6 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

305 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kazablanka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6997 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x